Bullar
Ingredienser: 50 g jäst för söta degar 5 dl standardmjölk 200 g Hellmann´s real mayonnaise 1,5 g saffran 2 dl strösocker 1 kg vetemjöl special Ägg till pensling Russin till garnering Fyllning 250 ...
Lussekatter bakade med mayonnaise
Längtar du lika mycket till julen som jag gör. Äntligen kommer det dofta jul i huset några veckor framöver då både jag och barnen älskar att baka. Baka med Hellmann´s mayonnaise så får du riktigt ...
Fira kanelbullens dag med att göra en kanelbulle på färdig croissantdeg. Supergott och väldigt enkelt. Lyxa till det med att göra frosting till bullarna. Ingredienser till kanelbullar gjorde på fä...
Saffransbullar - Smart utbakning
Så goda och saftiga lussekatter som dessutom är galet enkla att baka ut och få perfekt jämna. Receptet hittade jag hos "Brinken Bakar" som jag varmt rekommendera att följa om du gillar att baka. ...
Ingredienser till de släta bullarna. 50 g jäst för söta degar 5 dl mandeldryck eller havredryck 200 g vegansk majonäs 1 msk kardemummakärnor 1,5 dl strösocker 1 kg vetemjöl special SLÄTA BULLAR TI...
Bullar med citron & vallmofrön
Testa dessa galet goda bullarna som jag hittade hos @brinkenbakar Bulldeg Fördeg250 g rumstempererad mjölk (2,5 dl) (kör 30 sekunder i micron om du har bråttom) 25 g jäst 250 g vetemjöl (helst spe...
Såhär gör du egen mandelmassa Ingredienser: 4 dl sötmandel 3 dl florsocker 2 äggvitor 4 tsk mortlad kardemumma vispgrädde att späda med Gör så här: 1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft (220 grad...
Har du torra kanelbullar som du inte vill slänga. Då tipsade en bekant om kakan Benjamin Ingrosso gjorde i ett av hans program. En perfekt form att göra kakan i är ugnsformen från Kockums Jernverk...
Sväng ihop gyllene wienerbröd eller crossianter med mandelmassa till jul. 50 gjäst 2,5 dl vatten - kallt 2 pkt saffran - (à 0,5 g) 50 g smör - rumsvarmt 2 ägg - stora eller 3 små 0,5 d...
Jag kunde inte hålla mig utan bakade minisemlor och fyllde dom med galet god mandelmassa som vara rostad. Så gott! Såhär gör du egen mandelmassa Ingredienser: 4 dl sötmandel 3 dl florsocker 2 ägg...
Bulle med bulle – en chokladboll och en urgröpt fralla, rätt och slätt. Traditionen sträcker sig långt tillbaka i Skåne, kanske ända till 1930-talet. Själva bulle med bulle-dagen drogs dock i gån...
Efter en utflykt gick inte alla bullarna åt. Dom blev liggande i påsen några dagar. Nu är dom lite för ”tråkiga” att äta. Men då är det perfekt att torka dom till smarriga skorpor. Superenkelt och...