Godisblomma – Presenttips

dec 6, 2018 | Gott och blandat, Högtider, Jul

När man har sjuka barn hemma så är pyssel en perfekt sysselsättning. Jag gillar verkligen Kreativa Karin som du kan hitta här ➡️ Kreativa Karin men även följa på Instagram där hon lägger ut mycket fina och inspirerande pyssel. Jag har länge väntat på ett tillfälle när jag skulle få gå loss på den här godisblomman. Och nu är det dags. Perfekt att ge bort i juletider. Så här gjorde jag:

GODISBLOMMA

Du behöver:

  • Limpistol
  • Godis, gärna juliga färger
  • Oasis, finns i blomsterbutiker
  • Kruka eller stor kopp
  • Grillspett & ev en bit folie

Gör så här:

  • Skär till oasisen så den passar i krukan. Jag valde att klä in min i folie.
  • Limma fast grillspetten på godisarna som har papper och låt de torka. De andra godisarna kan man trä direkt på grillspettet.
  • Nu är det bara att sticka ner spetten och bryta av pinnarna om man vill få olika höjd på godisarna. Så roligt pyssel att göra tillsammans med barnen. Lycka till!

 

IMG_6071 IMG_6087